0739 065 065-Suna ACUM si ai 50 de lei reducere

Despre Noi

Dpf Doctor este o firma la nivel national, in continua extindere! Profesionalismul si dedicarea in executarea rapida si eficienta a serviciilor ne-a facut sa devenim cea mai mare firma din tara cu obiectul de activitate principal curatarea chimica a depunerilor de pe piesele motorului!
Analizand multitudinea de probleme si defectiuni ce sunt cauzate de simple depuneri, care de multe ori par inofensive, am adus in Romania cea mai eficienta si calitativa metoda de curatarea a filtrelor de particule si catalizatoarelor!

Suntem principalii colaboratori al multor service-uri multimarca , cat si a reprezentantelor auto de pe tot teritoriul romaniei!

De ce sa ne alegi pe noi?

Cand vine vorba de curatarea filtrelor de particule, foarte multe persoane, au gasit metode improvizate de curatare a filtrelor de particule.Folosind o tehnologie nepantentata si periculoasa pentru filtrul de particule, se pot crea daune iremediabile asupra filtrului de particule, astfel in urma unei curatari cu un aparat improvizat costurile tale pot sari de la 350-500 de lei cat costa o curatare, la 4000-6000 de lei, costul unui filtru de particule nou!

In plus utilizarea unor solventi ieftini pentru curatarea filtrelor de particule duce la o curatare partiala, astfel in cateva luni filtrul de particule se va infunda din nou, creand foarte multe batai de cap si costuri suplimentare!

%

Transparenta

Luni Garantie

Filtre Curatate

Aparatura de top!

In toate centrele noastre, folosim numai aparatura de top, solutii de cea mai inalta calitate, testate si certificate pentru astfel de operatiuni, care nu numai curata, ci si protejeaza monolitul ceramic la diferite defectiuni in timp!

Contactează-ne

Iași, Strada Tabacului nr 30

0720 099 118

Centre regionale

Cluj Napoca,
Str. Frunzișului nr 64

Galați,
Blv. George Coșbuc nr 249

Măgurele, Ilfov,
Strada Aluniș 34

Pitesti ,
Str Depozitelor nr 24

Call Now ButtonSuna Acum-50 lei Reducere